Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over verzekeren? Schrijf u dan hier in voor de maandelijkse* nieuwsbrief van Nouveau Consultancy.

Onze particuliere en zakelijke klanten ontvangen een aparte nieuwsbrief met relevante informatie. Particulieren praten wij graag bij over belangrijke veranderingen in wetgeving rond bijvoorbeeld levensverzekeringen. Onze zakelijke klanten informeren wij onder andere over actuele ontwikkelingen rond de WGA / ziektewet. Ondernemers kunnen in de nieuwsbrief ook uitnodigingen voor gratis workshops verwachten. In deze workshops krijgt u uitgebreide uitleg door verschillende experts. U kunt daar ook uw persoonlijke vragen stellen. Na afloop is uw kennis weer volledig up-to-date.

U kunt op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief, door:

te mailen naar tim@nouveauconsultancy.nl met een verzoek tot uitschrijving
te klikken op de link onderaan elke mail: Unsubscribe from this list
Dan ontvangt u geen automatische mails meer van Nouveau Consultancy.

* Het kan zijn dat u vaker dan één keer per maand een nieuwsbrief krijgt. Dan hebben wij zulke belangrijke informatie dat u direct op de hoogte moet zijn. Of u krijgt een uitnodiging voor een workshop die al binnen enkele weken plaatsvindt. Als u een maand géén nieuwsbrief krijgt, was er  niets belangrijks veranderd waarvan u op de hoogte moest worden gebracht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

    Uw naam*

    Uw Email*

    Ik ben: