Beste lezers,

Graag houden wij u vanuit Nouveau Consultancy op de hoogte over de vele veranderingen in onze branche.

Er is veel gaande inzake de beloning op het gebied van de financiële dienstverlening. Per 1 januari 2013 zullen provisies op levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen verboden worden, dan wel flink aan banden worden gelegd. Hoge bonusprovisies zoals voorheen werden verdiend, zullen verleden tijd worden, maar ook de passieve adviseurs onder ons.

Helaas gebeurt het nog steeds dat er flinke verdiensten op polissen worden behaald en dat de verzekerde vervolgens de adviseur jaren niet meer ziet. Geen jaarlijkse update van de lopende verzekeringen, niet het actief beheren van de portefeuille van de relaties. Met het verdwijnen van de provisies en het netto maken van de premies breekt het tijdperk van de beheercontracten aan.
In een dergelijk contract wordt heel duidelijk van te voren besproken wat de adviseur aan werkzaamheden gaat verrichten en tegen welk tarief, transparantie en duidelijkheid boven alles!

Nouveau Consultancy zal met u om de tafel gaan in een eerste gratis intakegesprek en met u bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens zullen wij u een voorstel doen waarin wij aangeven welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten, denk hierbij aan een risicoanalyse, het overhandigen van een totaal adviesrapport waarin ook dubbele verzekeringen of onderverzekeringen aan bod komen, beoordelen van huidige verzekeringen, bemiddeling van verzekeringen welke gesloten worden via ons kantoor, noem maar op.

Bij Nouveau Consultancy dus geen verassingen over onze verdiensten en bij ons weet u bij het afsluiten van het contract exact wat wij voor u gaan betekenen en wat ons verdienmodel is.

Via dit blog zullen wij u verder op de hoogte houden van allerlei wetenswaardigheden en u informatie verschaffen over verschillende onderwerpen.

Nieuwsgierig naar ons kantoor geworden, neem gerust eens contact op om kennis met ons te maken!