Barbara Stoopman
Barbara StoopmanEigenaar

Barbara Stoopman-Steffens heeft Nouveau Consultancy opgericht in januari 2012. Zij is het gezicht van Nouveau: deskundig, vernieuwend en wars van ingewikkelde financiële taal. Sinds 1997 is zij al werkzaam in dit vak en deed eerder ervaring op bij onder andere de TDA Groep, Van Stigt Thans Assurantiën, Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Allianz Schadeverzekeringen.

Binnen haar vakgebied is zij altijd op zoek naar vernieuwingen, samenwerkingen en manieren om het haar klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Na werk tijd staat zij graag in de keuken om vervolgens met vrienden om tafel te gaan. Ook kan zij erg genieten van het een goed boek en het klussen in huis en tuin.

Kortom, zowel zakelijk als privé zit Barbara niet stil.

Partners

Wij vinden dat een schoenmaker zich bij zijn of haar leest moeten blijven, daarom heeft Barbara samen met Petra den Hollander, Life-events opgericht. Een platform voor alle juridische, financiële en fiscale vraagstukken. Binnen Life-events zijn inmiddels 9 specialisten, naast Barbara zelf, aangesloten. Door deze geweldige samenwerking kunnen we de klanten volledig ontzorgen!

Voor ieder Life-event in een mensenleven is er wel een specialist die onze klant kan helpen. De volgende specialisten zijn aangesloten:

Petra den Hollander: advocaat familierecht en mediator
Advocatenpraktijk den Hollander

Jan Peekstok: belastingadviseur / bedrijfsadviseur
Van Driel & Partners BV

Hans Schuurman: notaris
Notariskantoor Groenveld en van Houdt

Jolanda Brand: makelaar / taxateur
Intrahuis BV

Patrick van Lee: pensioenadviseur
Orpheus Financieel Advies BV

Peter Tempelaar: hypotheekadviseur
TDA Financieel Advies

Alexander Broekhoven: advocaat ondernemings – arbeidsrecht
Landvast Advocaten

Monique van der Burg: advocaat familierecht
Van der Burg Advocaat

Miranda Hartensveld: financieel adviseur / FFP-er
Miro Financial Services