BARBARA STOOPMAN-STEFFENS

Vanuit haar rol als risicomanager helpt Barbara ondernemers de risico’s binnen hun bedrijf in kaart te brengen. Nadat we de risico’s helder hebben spreken we over beperkende maatregelen, waaronder ook het sluiten van eventuele verzekeringen.

Haar visie op verzekeren is “verzekeren kan, maar is zeker niet altijd de beste oplossing”

Op deze manier zorgt zij ervoor dat haar klanten beter slapen en niet wakker hoeven te liggen van risico’s die de continuïteit van hun bedrijf in gevaar kunnen brengen.

Naast haar rol als adviseur wilt zij met “Het Nieuwe Verzekeren” de financiële branche toekomstbestendig maken. Moet de beloning van adviseurs afhankelijk blijven van de hoogte van de te betalen premie? Is verzekeren altijd de beste oplossing? En worden ondernemers wel goed geholpen op het snijvlak van risicomanagement en assurantieadvies?

Heb je haar boek al gelezen? www.hetnieuweverzekeren.eu/boek
Ook voor lezingen en trainingen ben je bij Barbara aan het juiste adres.

ESMÉE STOOPMAN

Als student psychologie en filosofie was Esmée op zoek naar een interessante bijbaan waarbij ze ook met mensen aan het werk zou kunnen.
Deze baan heeft zij bij ons gevonden en veel van onze klanten hebben al kennis met haar mogen maken.

Esmée verzorgt een groot deel van de administratie bij ons op kantoor en ook fungeert zij vaak als assistent voor Barbara met diverse werkzaamheden.

De menselijke kant van het vak en het in contact komen met onze klanten spreekt haar erg aan, maar ze kan ook heel goed zich uren afzonderen en vastbijten in een klus zodat het werk klaar is aan het einde van de dag.

Kortom, Esmée is een welkome aanvulling bij ons op kantoor.