Vol trots en met veel enthousiasme hebben wij het officiële keurmerk Het Nieuwe Verzekeren Horeca op vrijdag 1 mei 2020 gelanceerd.

Iedere branche kent zijn eigen bijzondere risico’s en dient op een eigen manier bedient te worden. Vanuit de filosofie van Het Nieuwe Verzekeren (www.hetnieuweverzekeren.eu) hebben wij een keurmerk ontwikkeld speciaal voor de Horeca.
Horecaondernemers adviseren wij over de risico’s die de continuïteit van hun onderneming in gevaar brengen en we zullen samen met de ondernemer bekijken welke risico’s hij/zij wenst te verzekeren.

Dit betekent niet eenmalig een gesprek voeren en verzekeringen in orde maken, nee, dit betekent dat wij het gehele jaar door in gesprek blijven met de ondernemer en hem blijven wijzen op risico’s en op mogelijkheden.

Het Nieuwe Verzekeren spreekt over vijf belangrijke kernwaarden waaraan advies en jaarlijkse bediening aan moet voldoen. Vanuit deze vijf kernwaarden is dit keurmerk geboren en zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de ondernemer kan doen waar hij/zij goed in is, namelijk ondernemen! Wij zorgen er vervolgens voor dat hij/zij geen slapeloze nachten heeft over de continuïteit van zijn/haar onderneming.

Ben je als horecaondernemer nieuwsgierig naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij hebben een Horeca APK ontwikkeld waarmee we in korte tijd een aantal risico’s met jou bespreken en op basis waarvan wij een voorstel kunnen maken.
De tijd die wij investeren in deze Horeca APK nemen wij voor onze rekening omdat wij het belangrijk vinden om ondernemers te wijzen op de risico’s en hen een rustige nachtrust gunnen.

m op de hoogte te blijven van de risico’s binnen de horeca en er achter te komen hoe wij tegen deze risico’s aan kijken kan je ons volgen op facebook en Instagram. Ook zullen wij geregeld artikelen plaatsen op onze website www.nouveauconsultancy/horeca