Ondernemers willen ondernemen en willen zelf zo min mogelijk na hoeven te denken over de risico’s die de continuïteit van hun onderneming in gevaar kunnen brengen.

Hoe fijn kan het zijn om de wetenschap te hebben dat jouw adviseur de risico’s binnen jouw bedrijf in kaart heeft gebracht en daar in samenspraak met jou als ondernemer, de nodige risicobeperkende maatregelen heeft genomen. Dit kan veel rust opleveren!

Het afsluiten van een verzekering kan een oplossing zijn, maar is zeker niet altijd de beste of enige oplossing.
Vraag jij je als ondernemer wel eens af of het niet anders kan? Of jouw adviseur de zaken wel echt onafhankelijk in kaart heeft gebracht?

Op deze en nog veel meer andere vragen geeft Barbara antwoord in haar boek Het Nieuwe Verzekeren.

Om risicomanagement nog meer tussen de oren van de ondernemer te krijgen geven we aan de eerste 50 ondernemers die het boek Het Nieuwe Verzekeren nu in de voorverkoop bestellen (lancering is 23 mei 2019) een gratis ticket voor een masterclass Risicomanagement voor de ondernemer.

Tijdens deze masterclass staan we stil bij diverse risico’s, helpt Barbara je op weg met het in kaart krijgen van de risico’s en zal zij handvatten geven om deze risico’s te managen.

Het boek is te bestellen via www.hetnieuweverzekeren.eu/boek

Zien we je straks bij de masterclass?