Binnen Nouveau Consultancy zijn wij altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van ons aan onze klanten. Wij staan onze klanten graag bij in vraagstukken rondom risico’s en de risicobeperkende maatregelen, maar over bepaalde onderwerpen geven wij bewust geen advies. Bewust, omdat wij van mening zijn dat er specialisten zijn die meer kennis van zaken hebben dan wij zelf.

Eén van deze specialisten is Peter Tempelaar, als sinds jaar en dag onze samenwerkingspartner op het gebied van hypotheekadvies.
De prijzen van koopwoningen lopen in snel tempo op. De aanhoudende lage rente en het terug gekeerde vertrouwen van de consument in de economie, zorgen voor de sterk gestegen prijzen op de woningmarkt. Vraagprijzen zijn inmiddels eerder vanaf prijzen en kopers bieden tegen elkaar op. Peter houdt in deze overspannen markt het hoofd koel. Snelheid is geboden en daar waar hij kan zorgt hij voor een vlotte en kundige afhandeling van de hypotheekaanvraag. Veel belangrijker is echter de fase vóór de aanvraag van de hypotheek. Daarin probeert hij de situatie en de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat weloverwogen een keuze gemaakt kan worden. Peter is al ruim 25 jaar actief als hypotheekadviseur. Kenmerkend voor zijn aanpak is de persoonlijke aandacht voor de klant. Heldere uitleg, begrijpelijke taal en een passend advies zijn de uitgangspunten met uw belang voorop.

Kortom, Peter is een adviseur die past bij de aanpak van Nouveau Consultancy en daarom hebben wij voor deze samenwerking gekozen. Veel van onze klanten hebben al op een prettige manier zaken met hem gedaan en zijn goed geholpen bij het regelen van de hypotheek.

Heb je vragen over deze samenwerking en of heb je interesse in een kennismaking met Peter? Bel of mail ons, 0180-820264 / info@nouveauconsultancy.nl
Uiteraard kan je ook direct contact leggen met Peter, zijn contactgegevens staan op https://tda-fd.nl/

Omdat wij het belangrijk vinden om een totaalpakket van financiële diensten aan te bieden aan onze klanten werken wij samen met een tiental verschillende specialisten. De komende tijd zullen wij deze specialisten een voor een aan je voorstellen, zodat je hier jouw voordeel mee kan doen.