2012, het jaar waarin de deuren van Nouveau Consultancy geopend worden !
Allereerst wens ik een ieder een heel goed, gezond en succesvol jaar toe. Dat alle persoonlijke en zakelijke doelen gehaald mogen worden en dat we met zijn allen mogen gaan knallen in dit nieuwe verse jaar dat voor ons ligt.
Een jaar vol van verwachtingen, nieuwe energie  en een hoofd vol ideeën.
Na 15 jaar ervaring en kennis op gedaan te hebben in diverse bedrijven binnen de verzekeringsbranche  maak ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.
Volgens sommige een dappere stap nu met de economisch onzekere tijden, maar volgens mij en gelukkig  met mij vele anderen ook juist “ het”  moment om zelfstandig verder te gaan.
Er verandert zo veel in de verzekeringswereld dat dit juist het moment is om gebruik te maken van al deze veranderingen. Als startend bedrijf zal Nouveau Consultancy een andere koers gaan varen dan de gevestigde orde van assurantietussenpersonen.
Denken vanuit het sluiten van een polis is verleden tijd, er moet gedacht worden aan de risico’s van de ondernemer. Welke risico’s loop je met je onderneming en  hoe kan je de gevolgen daarvan opvangen. Verzekeren is niet altijd de enige of beste oplossing.
De komende tijd zullen er meer berichten volgen met uiteraard steeds weer meer informatie over Nouveau Consultancy maar vooral over  het “ nieuwe verzekeren”
Nieuwsgierig geworden ? maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek !
Voor nu, een heel goed begin van dit nieuwe jaar en tot snel.
Een vriendelijke groet,
Barbara Stoopman
Nouveau Consultancy