Wij zijn vanaf heden een Erkend MKB-adviseur!

Sinds 02-06-2015 is Nouveau Consultancy uitgeroepen tot ‘Erkend MKB-adviseur’. Een Erkend MKB-adviseur hanteert risicomanagement als uitgangspunt van zijn dienstverlening. Risico’s worden duidelijk in beeld gebracht, waardoor maatwerk mogelijk wordt. De meerwaarde die de klant ervaart van zijn adviseur is daarmee dus heel tastbaar.

Door te werken met een Erkend MKB-adviseur, kunnen de belangen van ondernemers behartigd worden. Ondernemers hebben namelijk doelstellingen. Zij willen bijvoorbeeld hun bedrijf laten groeien, de bedrijfscontinuïteit waarborgen of hun idealen nastreven. Daarbij is het belangrijk om te weten wat die doelstellingen in de weg kan staan. Deze informatie kan worden gewonnen door professioneel risicomanagement. Een Erkend MKB-adviseur brengt alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s in kaart. Dit gaat uitdrukkelijk verder dan alleen verzekeren. De ondernemer krijgt ook een beeld van de risico’s op het gebied van veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. Daarna bepalen de adviseur en de ondernemer welke risico’s de ondernemer wil voorkomen, beperken, nemen of verzekeren.

Veel ondernemers denken dat alles goed geregeld is, maar is dat wel zo? Zij hebben vaak een ‘blinde vlek’ voor bepaalde risico’s. Meestal komen zij hier pas achter als er iets gebeurt. Daarom is het goed dat een onafhankelijke adviseur met een risicoscan laat zien welke uitdagingen en risico’s er zijn.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie na het lezen van dit stuk? Dan kunt u altijd contact opnemen. Mail of bel gerust naar info@nouveauconsultancy.nl of 0180-820264.