Als werkgever heeft u te maken met diverse risico’s aangaande verzuim van uw personeel.
Deze risico’s brengen soms zeer hoge kosten met zich mee en als u daar geen grip meer op weet te krijgen kunnen deze kosten u zelfs 12 jaar achtervolgen met alle gevolgen van dien.

Welke risico’s loopt u? Welke verplichtingen hebt u wellicht vanuit een cao?
Weet u het? In de praktijk merken wij dat veel werkgevers aan het ondernemen zijn, druk zijn met het runnen van het bedrijf, maar niet weten waar de pijnpunten liggen wat betreft bijvoorbeeld de loondoorbetalingsverplichting.

Barbara Stoopman van Nouveau Consultancy is gespecialiseerd inkomensadviseur en brengt voor u de risico’s in kaart en adviseert u hoe om te gaan met deze risico’s. Een aantal risico’s zijn verzekerbaar een aantal andere kunnen in samenwerking met Arbo & Meer goed getackeld worden.

Ondernemers wie reeds een verzuimverzekering hebben gesloten kunnen deze veel al per komende januari op nieuw laten beoordelen. Januari is de maand dat deze contracten verlopen en als deze drie jaar gelopen hebben zijn de contracten zelfs maandelijks opzegbaar.

Nouveau Consultancy werkt volledig provisievrij, wat betekent dat de premies in ieder geval omlaag gaan met het provisiepercentage welke uw huidige adviseur ieder jaar ontvangt over de door u betaalde premies. Wij rekenen een eenmalige adviesfee, voor het in kaart brengen van de personeelsrisico’s, het adviseren over deze risico’s en het uitbrengen van offertes van diverse verzekeraars.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u gemiddeld 15-25 % voordeliger uit kan zijn met uw verzuimverzekering. Dit heeft ook te maken met het feit dat overstappen kan lonen, het is goed om na drie jaar het contract te herzien.

Ons advies gaat overigens verder dan alleen de verzuimverzekering, wij kijken samen met u hoe uw verzuim eruit ziet en wat daar aan gedaan kan worden en adviseren u ook over de WIA, WGA en ZW.

Interesse gekregen? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 0180-820264.