Je hoort het steeds vaker, samen sta je sterker!
Overal zie je samenwerkingsverbanden ontstaan om zo de gezamenlijke relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.
Ook Nouveau Consultancy heeft een aantal mooie partners gevonden, waaronder Finalliance te Barendrecht.

Het mooie van deze samenwerking is dat zij gespecialiseerd zijn in dat deel van de financiële dienstverlening waar wij geen kennis en ervaring in hebben. Als goed adviseur verwijzen wij onze relaties graag door naar specialisten!
En hoe prettig is het dan dat deze specialisten in het zelfde kantorengebouw kantoor hebben als Nouveau Consultancy? Alle specialismes onder één dak.

Helaas zijn er steeds meer stellen die er voor kiezen om uit elkaar te gaan. Een emotionele en moeilijke beslissing met vaak veel financiële zaken die geregeld dienen te worden. Finalliance is die stellen heel graag van dienst, zowel met de echtscheiding als met eventuele hypotheekvraagstukken.

Bijgaand treft wij u een artikel welke door hen geschreven is en wat in het kort een voorbeeld geeft welke problemen er kunnen ontstaan wat betreft de hypotheek bij een echtscheiding.

Mocht u of één van uw relaties ooit in een dergelijke situatie terecht komen, neem dan contact op met Fred Dorsman of Annette van de Heuvel, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees hier meer: Hypotheek en echtscheiding blog