Er is al vaker onderzoek naar gedaan, het verzekeringsgedrag van de ZZP-er. Zo ook vanmorgen in het AD. Nu blijkt nog steeds dat deze beroepsgroep veelal onderverzekerd of in zijn geheel niet verzekerd is.

Het  ironische is dat juist deze groep het hoogste risico loopt, zij hebben tenslotte geen personeel die hen tijdelijk kan opvangen bij arbeidsongeschiktheid.

Bij veel ZZP-ers leeft het idee dat er geen geld is voor dergelijke verzekeringen. Een “kostenbesparing” die later tot grote problemen kan leiden.

Ook bouwen ZZP-ers vaak geen oudedagsvoorziening op en zullen zij bij het behalen van de AOW-gerechtigde leeftijd een behoorlijke terugval in inkomen ervaren.

Nouveau Consultancy heeft een concept ontwikkeld wat juist voor de ZZP-er voordeliger uitpakt en zorgt voor een eerlijker en transparant advies. Verzekeren is niet altijd de beste optie en in sommige gevallen is het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering daadwerkelijk niet haalbaar, Nouveau zal hier een eerlijk advies over geven.

Aangezien Nouveau niet werkt op provisiebasis, kan dit leiden tot honderden euro’s besparing per jaar. Alleen het advies en het beheer van de polis worden in rekening gebracht. Naast dit voordeel zijn veel ZZP-ers ook niet op de hoogte van het feit dat de premie welke betaald wordt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en oudedagsvoorziening aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Dit kan leiden tot een belastingvoordeel tot wel 52%! Niet alleen de te betalen premies zijn aftrekbaar maar ook onze advisering en het polisbeheer kan worden opgegeven als aftrekpost.

Een analyse alsmede het advies betreffende de risico’s van arbeidsongeschiktheid en het ouder worden biedt Nouveau Consultancy al aan vanaf € 1100, =
Na het analyseren van de risico’s en het aanbieden van onze adviezen weet de ZZp-er waar hij aan toe is en kan hij zelf kiezen het risico wel of niet tel verzekeren. Indien er gekozen wordt om het risico middels een verzekering af te dekken garanderen wij de best bijpassende dekking tegen de laagste premies.

Neem eens contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

 

AD - maandag 23 januari 2012