Op 3 november 2014 werd bekend dat ik naast nog drie ondernemende dames uit de regio genomineerd was voor de titel Zakenvrouw BAR (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk).

Trots, dat was ik en dat ben ik nog steeds.
In drie jaar tijd deze nominatie binnen gehaald, een bekroning op mijn harde werken.

Deze nominatie heb ik te danken aan een aantal mensen die mij hebben aangemeld voor deze verkiezing. Uit een groep van circa 25 vrouwen zijn vier vrouwen gekozen door de organisatie van Zakenvrouw BAR 2014-2015 wie genomineerd worden voor de titel. Vervolgens volgt er een periode van jurygesprekken en een bezoek van de jury aan je bedrijf. Een aantal criteria waarop je beoordeeld wordt zijn: visie, financieel inzicht, leidinggeven, creativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En wat was het spannend op woensdag 21 januari bij het Van der Valk Hotel in Ridderkerk.
Familie, vrienden, relaties en klanten waren aanwezig om te zien wie er zou winnen.
En zo nuchter ik vaak ben, zo nerveus was ik alsnog. Daar zat ik dan op een podium voor een groep van circa 100 bezoekers, mijn hart zat in mijn keel.

Annemieke Casteelen won de verkiezing. Zij heeft met haar man en twee zoons Romar Led’s Design Experience tot een mooi bedrijf gemaakt welke een begrip is in de led verlichting.

Al hoewel een andere dame met de titel er van door ging op 21 januari jl. ben ik erg blij dat ik dit hele proces heb mogen meemaken en op deze manier extra aandacht heb gekregen voor mijn visie: Het Nieuwe Verzekeren. Verzekeren kan een oplossing zijn, maar zeker niet altijd de beste!

Graag breng ik zo vaak mogelijk mijn manier van adviseren onder de aandacht. Transparant, eerlijk, klant gericht en veel al kostenbesparend adviseren.
Deze mooie nominatie opent deuren voor mijn kantoor, waardoor ik meer ondernemers kan bereiken en nog meer ondernemers kan vertellen dat adviseren anders kan.

Het wordt een mooi jaar!

#hetnieuweverzekeren #zakenvrouw #nominatie #kostenbesparend #verzekeren #adviseren